Belépés

Állítsa vissza jelszavát most!

Kérjük adja meg az e-mail címét és küldeni fogunk egy helyreállító levelet Önnek!

Új fiók létrehozása

Szeretnék hírlevelet kapni.

 

 

NÉLKÜLÖZHETETLEN ALKALMAZÁSOK

 

Az E-CÉG Szolgáltatásainak igénybevételéhez elengedhetetlen, hogy a Résztvevők rendelkezzenek érvényes Ügyfélkapu regisztrációval, és a Magyar Ügyvédi Kamara elnökének 1/2019. (VII. 31.) MÜK elnöki határozata szerinti azonosítás során használható egyes elektronikus hírközlő eszközök auditációjáról szóló határozatban elfogadott a Microsoft Teams szoftver Windows és macOS operációs rendszerre kiadott 1.2.00.4664 vagy újabb verziója, az iOS operációs rendszerre kiadott 1.0.80 vagy újabb verziójával, az Android operációs rendszerre kiadott 1416/1.0.0.2019071503 vagy újabb verziójával.

 

A Szolgáltató az Microsoft Teams szoftver alkalmazás útján végzi az azonosítást.

 

A Szolgáltató az Microsoft Teams szoftver használatához ún. Meghívót küld, mely tartalmaz egy linket a videókapcsolat létrehozásához. A Szolgáltató által küldött link megnyitásával és értelemszerű használatával a Résztvevő kapcsolódhat a Szolgáltató által menedzselt videó szobához. Amennyiben a Résztvevő nem rendelkezne a Microsoft Teams alkalmazással, a link megnyitásával egyidejűleg lehetősége nyílik az alkalmazás letöltésére, regisztrációra és kapcsolódásra.

 

Amennyiben a Résztvevő az Időpontot megelőző 24 órával jelzi a Szolgáltatórészére, hogy valamely a 1/2019. (VII. 31.) MÜK elnöki határozat szerinti más elfogadott elektronikus hírközlő alkalmazáson keresztül kívánja a videókapcsolat létrehozását és a PA megtartását, úgy a Résztvevő kérését a Szolgáltató megvizsgálja, és lehetőség szerint teljesíti a Résztvevő igényét.